Könyvindex.info - Lapozz bele!E-mail Nyomtatás PDF

Kedves Látogató! Oldalunkra kizárólag meghívóval tudsz bekerülni.

 

Miért van nálunk meghívásos rendszer? Oldalunk tagjai megszállott olvasók, a meghívásos rendszer által egy stabilabb közösséget tudunk kialakítani! Regisztráció után lehetőséged van a fórumot használni, és az oldalon bemutatott könyvekről beszélgetni, megosztani saját véleményedet! 

 

Ha van már meghívód, de elakadtál segítünk az alábbi lépésekkel!

 

Nyisd meg a meghívóban kapott linket, így eljutsz a regisztrációig. Ahol az alábbi ablakot fogod látni!

regisztralas.PNG

Kérjük add meg alap adataidat (további adatokat is megadhatsz magadról regisztráció után!)

Az itt meg adott adataiddal (felhasználónév és jelszó) a rendszer automatikusan beléptet! Kérjük jegyezd meg ezeket az adatokat, mert a késöbbiekben ezzel fogsz tudni bejelentkezni!

Lehetséges hibák, és megoldásai:

  • - Foglalt felhasználói név: Lehetséges, hogy egyik tagunk már regisztrált azon a felhasználói néven, melyen te szerettél volna regisztrálni, kérjük ez esetben válassz egy másik nevet, és folytasd a regisztrációt (kérjük jegyezd meg a felhasználói nevedet!)
  • - Hibás jelszó: Fontos, hogy a megadott jelszó, és a jelszó ellenőrzésben megadott jelszó egyezzen, így kerülve el a jelszó félregépelésének lehetőségét!
  • - Hibás email cím: Lehetséges, hogy korábban már regisztráltál, vagy beléptél oldalunkra. Ez esetben kérhetsz jelszóemlékeztetőt, vagy felhasználónév emlékeztetőt az oldal tetején lévő belépő mezőknél. Ez esetben küldünk egy vezérjelet emailben amit kérjük másolj ki (ne írd be, megjegyezve, vagy leírva, hanem másold ki az egérrel), ha a vezérjel egyezik, újból megadhatod új jelszavadat. Ha a vezérjel nem egyezik, nem jól másoltad ki, vagy véletlen kimásoltál egy szóközt (üres karaktert, stb...) a rendszert átvizsgáltuk alap esetben a vezérjel hiba mentes, biztonságos, és működő.
  • - Foglalt az email címem törölni szeretném. A lenti mezőt kitöltve tudod töröltetni email címedet rendszerünkből FIGYELEM!  ebben az esetben újbóli regisztrációra / meghívóra lesz szükséged!

 

 

Email címem / profilom törlése

A mező kitöltése kötelező *

 

 

 
Jelenleg 15205 látogató és 4347 tag  böngészi a könyvindex.info oldalát

Ingyen könyv letöltés